Cum decurge
o lecție de pian

Postura corpului

Postura corectă în timpul cântatului la pian reprezintă un aspect de o importanță majoră încă din primul moment de interacțiune cu acest instrument.

scoala de muzica
lectii de pian

Abordarea orei cu seriozitate

Împreună vom face cunoștință cu elemente de teorie și educație muzicală. Treptat, vom înțelege și aprofunda cunoașterea notelor și simbolurilor muzicale, citirea partiturilor, noțiuni de introducere in istoria muzicii.

Dezvoltarea auzului muzical și a ritmului sunt beneficii implicite, asociate studiului pianului, iar școala noastră de muzică susține din plin antrenarea lor.

Școala de muzică ”Clubul de pian” oferă cadrul unei formări muzicale solide, pianul fiind cel mai potrivit ghid pentru cei aflați la început de drum, în oricare dintre ramurile muzicii.

Implicare

Noțiunile de interpretare muzicală colorează cu emoții fiecare portativ cântat. Împreună vom descoperi adevărate ”secrete”, care sporesc transmiterea sensibilității liniilor melodice.

Prin ghidare și colaborare activă, profesorul de pian însoțește cursantul în fiecare etapă de descoperire a acestui instrument și facilitează dezvoltarea abilităților muzicale.

Una dintre valorile principale, ce orientează procesul de predare al școlii noastre de muzică, este armonizarea continuă la ritmul personal de creștere și asimilare al fiecăruia dintre elevi.

Performață scenică

Studiul pianului presupune muncă și dedicare, iar participarea la concursuri și recitaluri reprezintă una dintre cele mai bune modalități de recunoaștere a meritelor, talentului și efortului investit.

De aceea, școala de muzică Clubul de Pian își încurajează elevii să participe la astfel de evenimente și oferindu-le toată pregătirea necesară, atât din punct de vedere al abilităților muzicale cât și al managementului emoțiilor, pentru ca ei să se poată bucura de strălucirea experiențelor trăite pe scenă.