Contact

Unde ne găsiti:

  • Putul lui Zamfir nr. 21 sector 1 Bucuresti
  • 0720 245 510
  • contact@clubuldepian.ro
  • L - S 9-20

pasiune

În această școală de muzică ne dorim să cultivăm atât pasiunea pentru muzica cât și disciplina pentru studiu.

ce ne face diferiți

Răbdarea pentru ritmul de asimilare al fiecărui cursant, seriozitatea și anii de pregătire profesională și pedagogică. Lectiile de pian sunt construite în armonie cu tipologia si pesonalitatea fiecarui elev.

implicare

Prin ghidare și colaborare activă, profesorul de pian însoțește cursantul în fiecare etapă de descoperire a acestui instrument și facilitează dezvoltarea abilităților muzicale.

Incearcă clubul de pian

Te așteptăm într-un spațiu prietenos pentru a te convinge de beneficiile acestei arte minunate.

întrebări și răspunsuri utile

Nu! Avem nevoie doar de curiozitatea și entuziasmul tău :).

Auzul muzical este o abilitate care se poate forma și antrena prin exercițiu și ghidare. Ne vom ocupa împreună de dezvoltarea lui, pianul fiind cel mai bun reper și prieten în această călătorie.

Da, este necesar să existe un instrument pe care să poți studia acasă. Poți lua această decizie după experimentarea câtorva lecții, iar pe piață există, în acest moment, o multitudine de variante care sa fie ”acordate” nevoilor tale.

Vârsta minimă recomandată pentru începerea lecțiilor este 5 ani. Desigur, pot exista excepții, de aceea dacă ”spiritul muzical” este vizibil și înainte de această vârstă, se poate efectua o ședință de evaluare, pentru a stabili posibilitatea începerii lecțiilor.

Te invităm să completezi formularul de înscriere. Odată ce îl primim, te vom contacta telefonic pentru confirmarea înscrierii și stabilirea primei lecții. Felicitări pentru dorința de a investi în tine! 

Pentru orice nelămurire nu ezitați să ne contactați