cursurile noastre

cursuri de pian, canto, jazz si multe altele!

Bucură-te de pasiunea ta! La scoala de muzica Clubul de pian, venim în întâmpinarea pasiunii tale cu profesori talentați și dedicați, pentru ca tu sa iti pui in valoare talentul si placerea de a canta. Te asteptam la cursuri de pian, canto si jazz, fie ca esti la primii pasi in muzica sau ai parcurs deja o parte din drum. Indiferent de varsta, te incurajam sa iti urmezi visul muzical!

Lectiile de pian se adreseaza atat copiilor cu varsa minima de 5 ani, cat si adultilor.

Bucuria de a cânta este universală! Oricine este binevenit in cadrul lectiilor de canto, copii, adolescenți, tineri sau adulți.

Scoala de muzica Artissimo iti ofera cursuri de chitara pe deplin „acordate” nivelului tau de pregatire.

Cantatul la vioara este mai mult decat un exercitiu de tehnica si acuratete. Acesta implica intregul corp si emotiile tale, avand puterea sa se adreseze direct sensibilitatii.

piano-keys

Pian Jazz

Vom explora acordurile specifice genului, modul de interpretare a frazelor melodice pentru transmiterea caracterului autentic de jazz, elemente de improvizatie.

Scoala de muzica jazz canto saxofon

Canto Jazz

Învață dupa metode recunsocute international, precum Bob Stoloff-Scat și Vocal Release tehnici de emisie, improvizatie si armonii complexe!

cursuri de muzică si bucurie

La scoala de muzica Clubul de pian ne dorim ca fiecare cursant sa se simta in largul lui, pentru ca doar asa creativitatea se poate exprima la cote maxime. De aceea, pe langa pregatirea academica si experienta scenica, profesorii nostri sunt in primul rand pedagogi, prietenosi si deschisi, ”rezervorul” lor de energie aflându-se în progresul muzical al elevilor.

Scoala de muzica clubul de pian inseamna si:

scoala de muzica cursuri de pian concert scena

PREGĂTIRE SCENICĂ

Studiul unui instrument muzical sau lectiile de canto presupun muncă și dedicare, iar participarea la concursuri și recitaluri reprezintă una dintre cele mai bune modalități de recunoaștere a meritelor, talentului și efortului investit.

De aceea, scoala de muzica Clubul de pian își încurajează elevii să participe la astfel de evenimente și oferindu-le toată pregătirea necesară, atât din punct de vedere al abilităților muzicale cât și al managementului emoțiilor, pentru ca ei să se poată bucura de strălucirea experiențelor trăite pe scenă.

IMPLICARE

Elementele de interpretare muzicală colorează cu emoții fiecare portativ cântat. Cursurile de pian si canto presupun achizitia notiunilor de teorie muzicala, iar impreună vom descoperi adevărate ”secrete”, care sporesc transmiterea sensibilității liniilor melodice.

Prin ghidare și colaborare activă, profesorii școlii de muzica Artissimo însoțesc cursantii în fiecare etapă a pregătirii lor și facilitează dezvoltarea abilităților muzicale.

Una dintre valorile principale, ce orientează procesul de predare al școlii noastre de muzică, este armonizarea continuă la ritmul personal de creștere și asimilare al fiecăruia dintre elevi.

scoala de muzica cursuri de pian auditie copii

Locatia noastra

Scoala de Muzica Artissimo: Str. Putul lui Zamfir, nr. 21, sector 1, Bucuresti (zona Piata Dorobanti).

Telefon: 0720 245 510

Program: L-S 9-20