Hai să ne cunoaștem

Cine suntem?

Suntem primul club de muzică din București dedicat exclusiv predării pianului. Profunzimea și complexitatea acestui instrument asigură poate cea mai solidă și completă pregătire oricui dorește să se formeze ca muzician.

Pianul înseamnă trăire și sensibilitate, disciplină și perseverență, creativitate și imaginație. Prin implicarea noastră autentică în transmiterea cunoștințelor muzicale, ne dorim să răspândim pasiunea pentru muzică și bucuria pe care această artă o aduce sufletului. 

Principiile care ne ghidează:

Muzica este un limbaj universal, care se adresează direct emoției, dincolo de granițele culturale. Ea exprimă trăire, viață, în multitudinea ei de fațete și ne inspiră pe noi toți. 

Ne dorim să împărtășim cursanților noștri modalitățile de înțelegere și aprofundare a limbajului muzical, pentru ca experimentarea acestei arte să fie plină de semnificație.

În acest sens, am ales să investim energia noastră în perfecționarea tehnicilor de predare. Ne « acordăm » la personalitatea și tipologia fiecărui elev, tactul pedagogic și răbdarea constituind fundamentul relației elev-profesor. Suntem alături în entuziasmul fiecărei reușite și însoțim momentele în care apar provocări. Progresul și împlinirea cursanților reprezintă rezervorul nostru de energie.

De ce (Clubul de) Pian?

Înțelegem și respectăm unicitatea fiecărui elev. Ne dorim să cultivăm atât pasiunea pentru armoniile muzicale cat și disciplina pentru studiu. 

Studiul pianului aduce cu sine numeroase beneficii, ce pot propulsa rezultate pozitive și pe alte planuri ale dezvoltarii personale sau profesionale. Potențarea creativității, concentrarea atenției, îmbunătățirea motricității – lista poate continua :). 

Dacă simțiți nevoia unui moment de reconectare la voi înșivă, vreți să descifrați codul comunicării emoțiilor prin muzică sau pur și simplu sunteți curioși, vă așteptăm pe la noi!

Echipa noastră:

Răbdarea pentru ritmul de asimilare al fiecărui cursant, seriozitate și ani de pregătire profesională și pedagogica. Acestea sunt caracteristicile principale, pe care ne fundamentăm oferta de predare.