Hai să ne cunoaștem!

Cine e artissimo?

Suntem o scoala de muzica din Bucuresti ce isi doreste sa inspire bucuria pentru cantat! Ne dorim ca oricine simte aceasta pasiune sa descopere aici cel mai potrivit cadru pentru cresterea ei armonioasa. Alaturi de profesorii nostri, vei explora cursuri de muzica, pian si canto, astfel incat dezvoltarea ta muzicala sa cunoasca o baza solida. 

Intrucat ne dorim sa abordam pana si cele mai indraznete si complexe sonoritati, scoala de muzica Artissimo ofera si cursuri de canto jazz precum si improvizatie vocala.

Pentru noi, muzica înseamnă trăire și sensibilitate, disciplină și perseverență, creativitate și imaginație. Beneficiile studiului muzical sunt recunscute stiintific si au ecou pe nenumarate planuri ale dezvoltarii personale. 

La scoala de muzica Artissimo, alegi sa te bucuri de pasiunea ta! 

scoala de muzica chitara adult

echipa noastra

La scoala de muzica Artissimo, ne acordăm la personalitatea și tipologia fiecărui elev, tactul pedagogic și răbdarea constituind fundamentul relației elev-profesor. Suntem alături în entuziasmul fiecărei reușite și însoțim momentele în care apar provocări. Dezvoltarea și împlinirea cursanților reprezintă rezervorul nostru de energie.

Ioana-Teodora Spînu

Profesor Canto&Jazz

  • Teodora a început studiul pianului de la vârsta de 8 ani la Colegiul Național de Artă „Regina Maria” Constanța iar apoi și-a îndreptat atenția către muzica de jazz pe parcursul celor 4 ani de liceu, la clasa profesorului Florian Stoica. Este absolventă a Universității Naționale din București a secției de jazz condusă de pianistul și Prof. Conf. Dr. Mircea Tiberian.  
  • A participat la workshop-uri muzicale precum Academia Icon Arts-Internațional Contemporary Arts summer classes din Sibiu, Tabăra de Jazz și Muzică Improvizată de la Sfântul Gheorghe și a lucrat cu profesorii Mircea Tiberian, Luiza Zan, John Betsch, Chris Dahlgren, Toth Viktor, Agnes Lakatos, Gabor Winand.
  • Vocalista a susținut numeroase concerte în cadrul unor festivaluri în gen: Volt Festival- Ungaria, Noaptea Albă a Galeriilor-Atelierul de Producție-București, Festivalul „Femei pe Mătăsari”- București, Street Delivery – Jazz for Kids-București, Concert susținut în cadrul stagiunii Tuesday Jazz at Mignon-București, Mircea Tiberian Ensemble – Tarot Tales- București, concert susținut în cadrul stagiunii „Prietenii muzicii” – proiect derulat de Exces Music și UCIMR-București, Gala Premiilor de turtă dulce ale societătii civile petrilene-Petroșani, Festivalul de Jazz în aer liber „Promenada Mall”- București, Festivalul Național de Improvizație-Godot-București, Turneul Național „Arts District is Here”-București, Festivalul de Artă Contemporană „Pădurea Rotundă” ediția 5-Reghin, Stagiunea „Muzică și Arte la Muzeu” ediția I-Târgu Mureș, Festivalul „Filmul de Piatră”, Piatra Neamț. 
  • A susținut concerte în stagiunea „Seri de Jazz și muzică clasică” – proiect desfăsurat de Radio România Târgu Mureș. 
  • În prezent este actor în cadrul spectacolului Tarot Tales, regia realizată de Prof. Conf. Dr. Mircea Tiberian.

Cursuri de canto | Scoala de muzica Artissimo profesor canto

Valentin Țârcovnicu

Profesor Pian

  • Valentin s-a dedicat studiului pianului inca din copilarie, pasiunea sa fiind consolidata de o pregatire academica asidua, precum si de participarea la concursuri si festivaluri nationale si internationale. Incepand studiile ca elev al Colegiului National Dinu Lipatti Bucuresti, Valentin este absolvent al specializarii Pian, din cadrul Conservatorului Bucuresti si isi completeaza pregatirea muzicala cu certificarea psihopedagogica, in cadrul aceleiasi institutii. Valentin si-a gasit implinirea in transmiterea pasiunii pentru pian tuturor celor dornici sa il descopere.

  • Inca din copilarie, Valentin a adaugat formarii sale muzicale si premii obtinute la numeroase concursuri si festivaluri de pian, pe plan national si international, precum Concursul International Carl Filtsch gazduit de Filarmonica din Sibiu, Olimpiadele Nationale de Pian, concerte pe scena Salii George Enescu a UNMB, scena salii Arcub Bucuresti.

  • Experienta sa de predare, initiata inca din primii ani ai facultatii i-a confirmat ca vârsta nu reprezinta un criteriu pentru a învata si a te bucura de beneficiile studiului pianului. Lectiile se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor, cele mai importante ingrediente necesare fiind implicarea, curiozitatea si dorinta de a învata.

Cateva cuvinte de la voi:

Valentin este cel mai bun profesor de pian si pedagog, este singurul care a reusit sa insufle dragoste pentru muzica si pentru instrument fetitlor mele ,care il adora, de la 3 ani de cand le-a initiat in tainele pianului. Uneori ma minunez si eu cata rabdare are, mai ales cu fetita mea cea mica pe care niciun profesor nu a reusit sa o scoata de sub masa cand venea sa le predea. Cu Valentin totul a decurs firesc si acum a ajuns sa iubeasca pianul. Nu exagerez cand spun ca este un pedagog de exceptie” – Florentina

”Valentin este un profesor foarte calm, care stie sa explice cu rabdare. Fac parte din acest club de muzica de aproape un an si sunt foarte incantata! Merg cu placere de fiecare data! Recomand cu caldura! ” – Luana

La scoala de muzica Artissimo, ne dorim să împărtășim cursanților noștri modalitățile de înțelegere și aprofundare a limbajului muzical, pentru ca experimentarea acestei arte să fie plină de semnificație.

Descopera cursurile noastre

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Urmează-ți pasiunea pentru muzica!