Hai să ne cunoaștem!

Scoala de muzica Artissimo Bucuresti

Cine e artissimo?

Suntem o scoala de muzica din Bucuresti ce isi doreste sa inspire bucuria pentru cantat! Ne dorim ca oricine simte aceasta pasiune sa descopere aici cel mai potrivit cadru pentru cresterea ei armonioasa. Alaturi de profesorii nostri, vei explora cursuri de muzica, pian si canto, astfel incat dezvoltarea ta muzicala sa cunoasca o baza solida. 

Intrucat ne dorim sa abordam pana si cele mai indraznete si complexe sonoritati, scoala de muzica Artissimo ofera si cursuri de canto jazz precum si improvizatie vocala.

Pentru noi, muzica înseamnă trăire și sensibilitate, disciplină și perseverență, creativitate și imaginație. Beneficiile studiului muzical sunt recunscute stiintific si au ecou pe nenumarate planuri ale dezvoltarii personale. 

La scoala de muzica Artissimo, alegi sa te bucuri de pasiunea ta! 

scoala de muzica chitara copii

echipa noastra

scoala de muzica bucuresti cursuri canto

Canto & Jazz – Profesor

Teodora

Ioana-Teodora Spînu a început studiul pianului de la vârsta de 8 ani la Colegiul Național de Artă „Regina Maria” Constanța iar apoi și-a îndreptat atenția către muzica de jazz pe parcursul celor 4 ani de liceu, la clasa profesorului Florian Stoica. Este absolventă a Universității Naționale din București a secției de jazz condusă de pianistul și Prof. Conf. Dr. Mircea Tiberian.

 A participat la workshop-uri muzicale precum Academia Icon Arts-Internațional Contemporary Arts summer classes din Sibiu, Tabăra de Jazz și Muzică Improvizată de la Sfântul Gheorghe și a lucrat cu profesorii Mircea Tiberian, Luiza Zan, John Betsch, Chris Dahlgren, Toth Viktor, Agnes Lakatos, Gabor Winand. 

jacek-dylag-ZHr2TzM1-hk-unsplash

Chitară – Profesor

In curand

In curand

cursuri vioara bucuresti copii

Vioară – Profesor

Andreea

Andreea este absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, fiind membra a Orchestrei Romane de Tineret si activand si intr-un proiect muzical personal.

cursuri de pian bucuresti

Pian jazz – Profesor 

Cătălin

Catalin este licentiat si absolvent de Master al Facultatii de Interpretare de Muzicala, sectia Pian, din cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti.

A castigat numeroase premii la concursuri internationale, este implicat in multiple proiecte artistice si  sustine concerte pe cele mai reprezentative scene nationale si chiar internationale.

In prezent este profesor corepetitior la Colegiul National Dinu Lipatti din Bucuresti.

scoala de muzica cursuri de pian

Pian – Profesor

Valentin

Valentin s-a dedicat studiului pianului inca din copilarie, pasiunea sa fiind consolidata de o pregatire academica asidua, precum si de participarea la concursuri si festivaluri nationale si internationale. Absolvent al specializarii Pian, din cadrul Conservatorului Bucuresti si completand pregatirea muzicala cu certificarea psihopedagogica, Valentin si-a gasit implinirea in transmiterea pasiunii pentru pian tuturor celor dornici sa il descopere.

Experienta sa de predare de peste 7 ani i-a confirmat ca vârsta nu reprezinta un criteriu pentru a învata si a te bucura de beneficiile studiului pianului. Lectiile se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor, cele mai importante ingrediente necesare fiind implicarea, curiozitatea si dorinta de a învata.

La scoala de muzica Artissimo, ne acordăm la personalitatea și tipologia fiecărui elev, tactul pedagogic și răbdarea constituind fundamentul relației elev-profesor. Suntem alături în entuziasmul fiecărei reușite și însoțim momentele în care apar provocări. Dezvoltarea și împlinirea cursanților reprezintă rezervorul nostru de energie.

Cateva cuvinte de la voi:

Valentin este cel mai bun profesor de pian si pedagog, este singurul care a reusit sa insufle dragoste pentru muzica si pentru instrument fetitlor mele ,care il adora, de la 3 ani de cand le-a initiat in tainele pianului. Uneori ma minunez si eu cata rabdare are, mai ales cu fetita mea cea mica pe care niciun profesor nu a reusit sa o scoata de sub masa cand venea sa le predea. Cu Valentin totul a decurs firesc si acum a ajuns sa iubeasca pianul. Nu exagerez cand spun ca este un pedagog de exceptie” – Florentina

”Valentin este un profesor foarte calm, care stie sa explice cu rabdare. Fac parte din acest club de muzica de aproape un an si sunt foarte incantata! Merg cu placere de fiecare data! Recomand cu caldura! ” – Luana

La scoala de muzica Artissimo, ne dorim să împărtășim cursanților noștri modalitățile de înțelegere și aprofundare a limbajului muzical, pentru ca experimentarea acestei arte să fie plină de semnificație.

Descopera cursurile noastre

Urmează-ți pasiunea pentru muzica!

 Scoala de muzica Artissimo Bucuresti | Cursuri de pian | Cursuri de canto | Cursuri de chitara | Cursuri de vioara | Cursuri de Jazz