Oferta noastră de prețuri

Instrument | canto muzica usoara
Abonament 1
300 lei
4 sedinte/luna
Abonament 2
540 lei
8 sedinte/luna
Abonament 3
720 lei
12 sedinte/luna
O lectie
90 lei
Prima lectie
Abonamente trimestriale
Pachet trimestrial 1
800 lei
12 lectii/3 luni
Pachet trimestrial 2
1550 lei
24 lectii/3 luni

Cursuri de Jazz

Pian Jazz | Canto Jazz
Abonament Jazz 1
360 lei
4 sedinte/luna (pian sau canto)
Abonament Jazz 2
680 lei
8 sedinte/luna (pian sau canto)
Lectie individuala Jazz
100 lei
durata 50 min.(pian sau canto)

*Plata se face in avans la inceputul fiecarui abonament.

De ce scoala de muzica Artissimo?

In primul rand, de ce muzică

La aceasta intrebare am putea scrie nenumarate randuri! Cel mai important, insa, este ca oricine are sansa de a descoperi efectele benefice ale studiului muzicii, indiferent de varsta sau experienta.

Pentru copii, lectiile de muzica, fie ca este vorba despre studiul unui instrument sau canto au fost corelate cu cresterea dezvoltarii cognitive si cu obtinerea unor performante scolare superioare. Adultii pot regasi un timp relaxant, ce poate fi un aliat in reducerea stresului, muzica fiind deseori folosita ca suport in terapii de combatere a anxietatii, depresiei si in sustinerea unei stari generale de bine.

La scoala de muzica Artissimo, ințelegem și respectăm unicitatea fiecărui elev. Ne dorim să cultivăm atât pasiunea pentru armoniile muzicale cat și disciplina pentru studiu.

Dacă simțiți nevoia unui moment de reconectare la voi înșivă, vreți să descifrați codul comunicării emoțiilor prin muzică sau pur și simplu sunteți curioși, vă așteptăm la cursurile noastre!

cursuri de Jazz cu Artissimo

Daca jazz-ul te-a fascinat cu armoniile lui coplexe si creativitatea infinita, atunci..bun venit printre noi! La scoala de muzica Artissimo oferim cursuri de jazz, predate de artisti si profesori ce deja au devenit nume reprezentative, cu ecou, pe scena acestui gen muzical.

Ne bucuram sa putem cultiva si raspandi pasiunea pentru Jazz, calatoria printre sonoritatile lui find un adevarat mentor al dezvoltarii interioare si avand puterea de a elibera entuziasm, incredere in sine si multa creativitate.

Cursurile de Jazz, atat cele de pian cat si cele de canto, construiesc o personalitate muzicala complexa, stapanirea artei acestui gen deschizand calea catre a deveni un muzician complet.

Cursuri de jazz: Canto

Se adreseaza persoanelor cu vârsta minima de 16 ani.

Cursantii vor invata tehnici specifice de emisie, frazare, adaptarea la diferite stiluri instrumentale specifice genului si nu in ultimul rand tehnici de improvizatie vocala.

scoala de muzica canto jazz vocal adult